Kanskje du har en yndlingsplass, et godt bomiljø eller et sted der du møter venner og kjente? Eller kanskje du deltar i idrett, organisasjons- og kulturliv der du bor. Den nye storkommunen har mye på å by på: Idrettshaller, kunstgressbaner, svømmehaller, lysløyper, skogsvann, golfbaner, båthavn, badestrender og mye mer. Vis oss ditt Nordre Follo!

Gro Herheim med mobil WEB.jpg

Administrasjonssjef for Nordre Follo, Gro Herheim oppfordrer alle til å bli med på Instragram-konkurransen #nordrefollokommune. (foto: Jan Walbeck)

Fine premier

Alle som deler sitt Instagrambilde med motiver fra Oppegård og Ski og tagger det med #nordrefollokommune er med i konkurransen. Skriv hvor bildet er tatt så andre får glede av tipsene dine. En jury plukker ut fem heldige vinnere som får fine premier!

Fotokurs med Magnus Reneflot

De fem vinnere får et fotokurs med fotograf Magnus Reneflot fra Ski. Han er blant annet gründer og daglig leder i Norsk Naturfoto Festival i Ski. Magnus er en nysgjerrig fotograf som er på stadig søk etter opplevelser. En skattejeger som leter etter store ukjente skatter, motiver han aldri har sett, ting som overrasker, berører og gir han ny kunnskap, innsikt og inspirasjon til å søke, observere og skape personlige uttrykk.

Det er ingen begrensning på hvor mange bilder du kan delta med, så her er det bare å knipse i vei!

Frist

Fristen for å delta i konkurransen er 15. september 2018.
Alle som sender inn Instagram-bilder med #nordrefollokommune blir synlig på www.nordrefollo.no.

PS: Hvis du glemmer å legge til hashtagen #nordrefollokommune når du laster opp bildet, kan du legge den til ved å kommentere under bildet ditt.