For å synliggjøre arbeidet med den nye kommunen, skal vi bruke «Nordre Follo 2020 – på vei mot en ny kommune» fram til 2020. Både Ski og Oppegård bruker logoen på alt materiell der Nordre Follo kommune er avsender og der vi ønsker å vise at Ski og Oppegård er på vei til ny kommune, for eksempel på www.nordrefollo.no, i sosiale medier, trykksaker og på bærenett du kan låne på bibliotekene.

Første kvinne ut

Nå er også kommunale tjenestebiler i Ski og Oppegård merket med logoen. Først ut er tjenestebiler i helse- og omsorg og teknisk virksomhet. Hjelpepleier Lillian Lund ved Greverud sykehjem er en av de første som kjører rundt i en tjenestebil merket med Nordre Follo 2020. På den hvite bilen kan du se logoen både bak og på sidene, under Oppegård kommunes logo.
- Det er ekstra pent på denne bilen som er hvit, sier Lillian, som synes det er fint å vise alle hun passerer at vi blir Nordre Follo kommune i 2020.

Tjenestebiler i Ski og Oppegård skal merkes med Nordre Follo 2020 på vei mot en ny kommune, i tillegg til egen logo.

Tjenestebiler i Ski og Oppegård skal merkes med Nordre Follo 2020 – på vei mot en ny kommune, i tillegg til egen logo.

Nytt kommunevåpen 

Vi skal lage en ny logo med nytt kommunevåpen for Nordre Follo. Den skal vi begynne å bruke  1. januar 2020. Har du en idé til hvordan kommunevåpenet  bør se ut? Da kan du delta i kommunevåpen-konkurransen og vinne en premie på 15.000 kroner.

Her kan du lese mer om kommune-våpen konkurransen.